- Богојављење и погружење, затим Св. Јован за нас је посебан део године и датум. Богојављење већ скоро четврта генерација нас прославља - написао је Алекса на друштвеним мрежама уз видео.

- Пријатељ и наш Зоран Јанковић одвео нас је први оут у Манастир Привина Глава у Шиду где су нас монахиње одвеле до потока где смо се погружили за ову годину. Бог се јави! - додао је Балашевић.

Фото: Принтскрин

 

 

- Свим добрим људима широм света желимо среће, здравље, љубави. Наша вера је љубав. А љубав је тешко чинити, не зна то свако. Амин - закључио је он.

Подсетимо, Алекса је пре неколико месеци путовао у Замбију, заједно са својом супругом Николином и најближим сарадницима, а тамо је присуствовао церемонији одавања почасти коју је та земља приредила у част његовог оца.

 

 

- То је неописиво, прво ова земља је рај, друго људи су предивни. Шта рећи о земљи која није никад имала рат, нити ратовала. Церемонија је протекла најлепше, имали смо пријем испред Владе и свечаности. Доста се причало о Ђолету. Пуно су споменули дивних ствари које ја као син нисам до сад чуо. Причали смо о његовим ставовима, песмама, а након једне конференције замбијски пијаниста је одсвирао песму “Ноћ кад сам препливао Дунав”. Ја бих је назвао по једном коментару који сам видео на интернету “Ноћ кад је Ђоле прелетео свет” - истакао је тад Алекса и навео који му је тренутак био најемотивнији:

- Најдирљивији чин је био кад ме је сачекала национална жандармерија на аеродрому са капом морнарице и стихом “жандара нема који не зна мој лик”, онда пријем код градоначелника кући. Заиста филмски... Радимо пуно на спајању Србије и региона са овом огромном државом, поводом културе, Балашевизма, можда и нашег филма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".