Вукота наиме ускоро планира да стане на луди камен, преноси "Стори".

 

Одређени медији виде вас као заводника, а ви сте шаљиво изјавили да сте једва успели да заведете и вашу девојку. Да ли сте икада били заводник?

 

- Шта уопште значи бити заводник? Да ли је заводник онај који се допада женама или онај који се труди да се допадне, па нешто и постигне на упорност? Никада себе нисам посматрао тако, нити сам размишљао о томе. Ствари, иако делују компликовано, заправо су врло просте: човек треба да прати свој инстинкт и неће погрешити. С мојом вереницом ствари управо тако стоје већ доста година – инстинктивно, спонтано, посвећено. Живимо заједно без журбе за било чим, а ја се често шалим да смо попут стрип јунака – вечити вереници! Уосталом, ствари које добро функционишу не треба мењати, питајте Микија Мауса и Мини!

Чиме се бави ваша лепша половина и како најрадије проводите заједничко време? Чиме вас је она освојила, а чиме задржала?

 

- Пројектант је информационих система с високим уметничким сензибилитетом. Сањамо исте снове и врло смо сличних интересовања, а опет довољно различити да једно другом будемо занимљиви и после толико година. Или, како би Роки Балбоа рекао – она попуњава моје празнине! Откад је пандемија на снази, доста времена проводимо у кући, гледајући филмове и серије, играјући игрице и допуњавајући библиотеку. Ту је и неизбежно учење француског, који госпођици боље иде него мени! А одговор на друго питање – дугим ногама, нежношћу и смислом за хумор (смех)!

(Stori)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".