Наиме, да подсетимо, Матеј је нестао ноћ уочи Нове године у Београду када је истрчао из клуба у Бетон хали и отишао до Саве променаде, где се приближио реци. Маја Сопта је у својој јучерашњој исповести навела да се "каје што му се није јавила на телефон", иако смо до сада имали неколико верзија њиховог контакта критичне вечери.

- Матеј и Маја се знају одавно јер је њена мајка њему била учитељица, а такође, он се дружи с њеним братом, који није пошао на новогодишње путовање у Београд - подсећа извор.

Маја Сопта је након што се сазнало за њу у јавности да је повезана с Матејем, повукла се и обрисала све профиле на друштвеним мрежама и није желела комуникацију с новинарима све до јуче. У међувремену, на интернету се појавила њихова заједничка слика, која показује да се они заиста друже.

- Између осталог Маја је истражитељима изјавила да је Матеј користио дрогу како би успео у послу, јер посао скипера захтева напоран рад, а он је имао план и циљ да успе у том послу - подсећа саговорник и додаје да је она тада навела да се јавила на његов позив, али да није чула шта јој говори од гласне музике која је била у локалу.

Полиција и 21. дана трага за несталим Сплићанином.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".