Огроман број пријатеља, родбине, Кристијанових другара из школе и са фудбала дошао је да се последњи пут опрости од њега и да пружи подршку неутешној породици. А јауци су се само проламали тишином вршачког гробља.

Фото: Ј. Баљак

 

- Данас, на Богојављење, Бог се јави, па нека узме и душу ове прерано угашене младости – могло се чути међу окупљеним светом.

Многи су и даље полемисали о узроцима саобраћајне несреће, која је однела два млада живота, када је аутомобил, који је возио Кристијан, прешао са десне на леву страну пута, пробио ограду моста на улазу у село Влајковац и сурвао се у канал Дунав—Тиса—Дунав.

Фото: Ј. Баљак

 

Све указује на то да је младић изгубио контролу над возилом услед мраза на путу, вероватно и услед неприлагођене брзине, а да у саобраћајној несрећи није учествовало друго возило „Новостима“ је потврђено у Основном јавном тужилаштву у Вршцу.

- Не постоје спорне чињенице у погледу тога како је до незгоде дошло, нити индиције да је још неко лице учествовало у саобраћајној незгоди. Имајући у виду да су оба лица погинула на лицу места, не постоји основ да се налажу вештачења и обдукција, која би евентуално била од значаја за откривање учиниоца кривичног дела – саопштено нам је из вршачког тужилаштва.

Фото: Ј. Баљак

 

Мариан Матић, који је целог дана пре несреће био са Кристијаном и заједно са њим отишао у смрт, такође ће бити сахрањен данас, у 14.30 часова у родном селу Јасеново, код Беле Цркве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".