Певачица је овладала је савременим постулатима који владају индустријом забаве, али се није одрекла музике као основног занимања.

Гоца је инфлуенсерка и јутјуберка, а у својим влоговима говори о стварима које је инспиришу. Креира и персонални ријалити шоу у коме публици показује детаље свакодневице своје трочлане породице.

Гостујући у емисији "Милизам" Гоца је отворено говорила о свом првом и пропалом браку и објаснила како је успела да се медијски и приватно издигне изнад целе ситуације у којој се њен бивши супруг да би правдао своје битисање у медијима качио на њено име и презиме.

Фото: АТА имагес

 

- Упркос притисцима чак и из моје породице да свима запушим уста и кажем како је било, нисам желела да причам о томе. Не желим да прљам однос са својим дететом, са садашњим супругом - почиње поп звезда, и додаје:

- Стоји мени иза зуба и рекла бих свашта, али онда застанем и кажем себи да имам дете. Она има 15 година и има социјалне мреже. Морала сам да научим да новинарима кажем: "Идемо, следеће питање". У овој целој ситуацији се не ради о мени, већ о мом детету. Као родитељ морам да станем испред ње, јер таласи који ударају у њу прво морају да ударе у мене - истиче она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".