Серија “Мама и тата се играју рата” привукла је пажњу јавности, а Кичић открива која је улога стреснија:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)


- Стресније је бити продуцент свакако, од глумца. Обе ствари су јако примамљиве. Имао сам срећу током каријере да комбинујем и једну и другу ствар, тако да сам срећан.

Он је додао да је и у новим епизодама сарадник на сценарију, али да је смањио количину режије.

- Сада, са мном, десет епизода режирају и Мина Ђукић и Марко Манојловић. Ја конкретно режирам прву и последњу, а они остале. Врло сам узбуђен јер смо више од годину дана провели пишући и осмишљавајући причу, а сада се дешава реализација истих- рекао је Кичић.

На питање колико је корона утицала на уметнике, Кичић одговара:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)


- Корона је поприлично утицала на нас. Зауставило се доста ствари, али нам је дало доста простора да смишљамо другу сезону “Мама и тата се играју рата”.

Према његовим речима, драго ми је што добио позитивне повратне реакције на рачун серије коју потписује.

- Људима се много ствари допало из те серије. Заиста сам срећан јер је искореспондирало са публиком. Трудили смо се да направимо што истинитију, духовитију, тачнију серију и публика је то препознала- каже он.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)


Кичић сматра да данас није тешко насмејати људе.

- Али има различитих смехова и начина како насмејати публику. Пронаћи једну добру меру у томе то је главна ствар- истакао је он.

Осим ове серије, Кичића публика има прилике да гледа и у филму “Није лоше бити човек” Душана Ковачевића.

- Када ме је Душко позвао, одмах сам рекао - наравно. Додатно сам се одушевио зато што до сада нисам имао прилику да играм било каквог певача а када сам схватио да ће Бајага писати музику и да ћу певати са Леном Ковачевић, просто нисам могао да верујем да ће то стварно да се деси. Песма је феноменална. Веома сам срећан и надам се да ће публика волети овај филм зато што је врло вишеслојан, духовит, бајковит, али и истинит - рекао је раније Кичић.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".