Наиме, она је на свом "Инстаграм" профилу поделила једну од успомена које је доживела са преминулим певачем Акијем, а фотографија је разнежила многе.

- Загреб, Кнезија, небодер у Браће Цвијића, ишла сам као и скоро сваког дана код моје Едите, пријатељице из разреда. Улазим у лифт, а у њему Аки. Главом и брадом, Аки. Од треме сам једва изустила “Здраво”. Касније ми је било криво што нисам имала храбрости да му кажем да ми је омиљени певач, да га стално слушамо и да за нас не постоји бољи. Али хеј, тог мог поноса кад сам по школи прицала с ким сам се возила - написала је у даху Наташа и наставила:

- Београд, Тополска, много година касније. Верила сам се то вече. На журци сви драги пријатељи, стигли као изненађење од мог будућег, да прославимо. Срећнија не могу бити. А онда чујем добро познат, посебне боје глас: ”Добра вечер, честитам на зарукама”. Аки. Главом и брадом, Аки. Енергију те ноћи не умем пренети. Мале су речи. Али хеј, тог мог поноса што сам имала част да ту ноћ певамо песме љубавне… са јединим, непоновљивим Акијем. Скоро као онда када сам га срела у лифту - завршава водитељка са сетом.

Павловићева никада неће заборавити вече када се уз стихове непоновљивог музичара обећала на вечну љубав свом изабранику. Акијева емоција и састав "Парни ваљак" заувек ће бити у њеном срцу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".