Номиноване такмичарке су биле Далила Драгојевић и Невена Миличевић. Оне су са водитељом отишле до просторије где се одиграо дуел.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Њихов задатак је био да направе замак од коцки исти као онај који се налазио испред њих. Игра се завршила, а ниједна од њих није успела да направи копију замка, те се ниједној од њих две гласови нису дуплирали.

Једна такмичарка је освојила 74% гласова, а друга 26% гласова публике. Невена је добила мање гласова, те је морала да напусти Задругу 5 заувек. Задругари су пришли да се поздраве са њом, након чега се она запутила ка студију водитељке Душице Јаковљевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Толико сам маштала о томе да изађем, а сад сам и заплакала. Дочекана сам на негативан начин. Ниједна особа није хтела да уђе у причу, сви су кренули да ме гађају неким навикнутим речима, то ми је био шок. У апсолутном шоку сам била. Онда сам се сакрила у паб, то ми је била нека транзиција. Осећала сам се угрожено и онда сам била максимално повучена. За мене је било природније да се нашалиш и флертујеш са неким, али није крај света, а тамо је све крај света то. Више подржавам ове који живе, него ове који гракћу. Мислим на тај леви део стола, да ли ми знамо нешто о њима? Они се крију иза паравана, ови су преплашени, трећи не знају да ли да нападају... Ја сам са Далилом доживела највећу искреност, ово су ми била два најлепша дана у Задрузи. Рекла ми је да постаје свесна свега, да не може да верује шта јој се догодило. Ја сам јој рекла да ју је погодила комета. Рекла ми је да у тренутку није постајала сила која је могла да је спречи. Када се десила друга прилика са Дејаном, мисли да се није поставила адекватно. Е сад тек кад је направила дистанцу од Филипа, а Дејан од ње, почела је да сагледава неке ствари, да се каје. Рекла је да не може да замисли живот без Дејана. Чак и кад јој се то дешавало, није имала свест да иза тога нема Дејана - испричала је Невена у студију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".