- Што се мене тиче, ретко ко има утицај и ретко кога ја доживљавам. Ја мотивишем самог себе. Ја самог себе враћам из тих тешких стања. Навешћу Стефана Карића- изјаснио се Менсур Ајдарпашић.

- Мене мотивишу паре, шалим се. Тешко је наћи особу која те мотивише, свако гледа за себе, Никола ми је ту најбољи друг али он има сада неку фазу кроз коју пролази. Лепо ми је дружити се са тобом. Ја ћу навестио Стефана Карића - образложио је Санди Којић.

- Мене породица потивише, то је једина искрена мотивација. А у Задрузи су то: Решићка, Невена и Јована. Волим да слушам и Ђедовића док пијем кафу ујутру али особа која ме највише мотивише је Сандра Решић - рекла је МЦ Алекс.

- Мене лично мотивишу Зола, Цар, Бане Чолак. Зола је на првом месту. Али највећа љубав, срећа, мржња, разочарење је моја драга Вики - рекао је Марко Осмакчић и насмејао све задругаре.

- Што се тиче ове теме, мислим да је ова сезона печат свих сезона. На телевизији делује нереално али је врло реално. Ја извлачим позитивне и негативне стране. Мотивише ме када видим да се лепо друже и причају. Издвојићу Франа, Ђедовића и Решићку, Марко је главни. Ја сам пун анксиозности и депресије, а разговори са њим ме доведу свести. Када ме ухвати лудило, он ми је ту увек. Увек је реалан. Из наших разговора се можда доста научити - изјаснио се Дејан Драгојевић.

- Ја ћу навестио само једну особу, Марко Ђедовић, једино што ме фали је што ми се плаче, а он ми неда да то радим - рекла је Сандра Решић.

- Мене тешко да може било ко мотивише, нешто претерано искрено ништа и нико. Ја ћу навести самог себе - рекао је Марко Ђедовић.

- Моја другарица Сања ме највише мотивише, увек ме подигне - рекла је Дениз Дејм и завршила састанак.