Веза познате певачице и истакнутог гинеколога интригира јавност годинама, а њих двоје нису желели много да говоре о томе.

Снежана Ђуришић каријеру је градила великим хитовима и лепим манирима, али је упркос томе често била на насловницама жуте штампе како због сина Марка Гвозденовића, тако и због своје везе са гинекологом др Вањом Милошевићем.

Фото: Теодора Ћирић

 

Иако о својој вези нису говорили, Снежана је овога пута открила у каквом је емотивном односу са Вањом, а пре тога је у једној емисији испричала каква јој је била протекла година: 

- Хаотична година за нама, али и добра. Док мислимо својом главом и ходамо својим ногама, узимамо сами чашу воде - добро је! Радно је и било, с обизиром на околности, радила сам свој посао колико је могло, обилазила сам децу, и тако. Ја сам неко ко не мисли више ни на јуче, тако сам се навежбала да прошлост остављам иза себе и да из свега извучем поуку, али увек идемо даље - прича Снежана, а потом и додаје да ли има најтраженију песму која више пута пева на наступу:

- Није само једна. "Причај ми, причај", "Имена ми мог, "Мала соба три са три", "Учинићу све", "Све је прошло међу нама", "Клео се, клео", "Калуђер", "Одакле си, селе", "Кућа мала кречена у бело", има их доста, хвала Богу. Људи траже увек ове песме, некад их певам и више пута - каже певачица.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Снежану редовно хвале друге колегинице, а онда је сада открила тајни рецепт свог изгледа.

- Нема ту форе. Има ту свега по мало. Мислим да је за жену највеће комплимент када добије похвале од других дама, хвала им. Има ту мало и генетике, наследила сам то од мајке, она је младолика и ја личим на њу. С друге стране, негујем се колико могу, колико ми време дозовољава и колико морам због природе посла. Исијавам и изнутра, волим, вољена сам, остварена сам уз све проблеме које имам, као и сви људи, па и ја их имам, трудим се да их решим, борим се и то је то. Као јавна лица, ја имам обичај да кажем: "Ако смо јавна лица, нисмо јавни вц". Свашта нам се намеће, свашта иде на нашу адресу и некад смо у тежој ситуацији од људи која нису јавне личности. Ја сам борац, трудим се да све разумем и да не мрзим и мислим да је то неки сегмент који утиче на тај неки изглед, на ту неку енергију коју репродукујете, харизму и тако даље - искрена је Ђуришићева.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Ја се сама себи више свиђам сада него пре 20 година. Ја сам у мом емотивном животу прошла кроз један ружан период, али ме је Бог погледао да ми се поново деси љубав, да неког волим и да ми та љубав буде узвраћена. То је диван осећај за жену, поготову за године у којима сам ја. Ту празнину не може нико да испуни, али срце такво - какво је, и после свих тих недаћа ипак неког можете да волите. Човек док је жив треба да воли, не мора то да буде партнер, могу то бити и деца, унуци, и човек треба да буде захвалан на свему што му је дато и то задовољство излази из вас. И то је неки предуслов да вам се догоди поново нека љубав, као што се мени догодило. Нико не гарантује да је то трајно, али што гад да вам се догоди, само кажете: "Хвала Богу" и идемо напред - закључује Снежана.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".