Певачица није штедела кад је у питању летовање у овом луксузном одмаралишту, за које је искеширала око седам хиљада евра.

Цеца није открила ко јој прави друштво на рајском острву, али њени пријатељи кажу да је тамо отишла с дечком Богданом Срејовићем. Наиме, њих двоје су пожелели да хладни Београд замене неком топлијом дестинацијом, а договор је пао да то буде Индијски океан.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

Они су већ неко време планирали да оду на заједничко летовање где би могли да уживају у интимним тренуцима, без знатижељних погледа и папараца. Зато је одлука пала на Малдиве, а да уживају у чистом луксузу, похвалила се Цеца на свом Инстаграм профилу. Она је објавила кадрове из огромне и лепо уређене собе која се налази на води, а која у свом склопу има и приватни базен, лежаљке и послугу.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

Ражнатовићева је тамо отишла преко Сање Папић, манекенке која је један од агената задужен за проналазак луксузног смештаја на овом острву. Цеца и њен изабраник нису штедели за одмор, па су изабрали један од најскупљих апартмана у понуди. Наиме, цена по особи за десет дана на Малдивима, конкретно у овом смештају, износи око три и по хиљаде евра по особи! То значи да је певачица за себе и Богдана издвојила чак седам хиљада евра.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

Осим фотографија и снимака егзотичних плажа на којима ужива, Ражнатовићка се похвалила и својим изгледом. Она је позирала у минијатурном зеленом купаћем костиму и показала извајано тело, најпре у води, а после и наслоњена на палму. Њене бујне груди, али и витке ноге дошле су у први план, па су се многи питали да ли је на фотографијама Цеца или њена наследница Анастасија.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".