Курир такође преноси да се све дешавало док је певачица и ћерка Драгана Стојковића Босанца била гошћа у студију где се снимао "Гранд специјал". С њом су били и Дарко Лазић и Барбара Бобак, а Ђорђе је тада дошао до трибина где седи публика и техничко особље и почео да добацује. Наш извор који је био на лицу места наводи да је рокер од старта поступио нападачки и да је био врло бесан.

- Питао је ко су људи у емисији, наводно није чуо за Дарка Лазића и Барбару Бобак, па су му објашњавали ко су они. А онда је питао и "ко је ова", мислећи на Џиџу. Кад је чуо њено име, одмах је почео да сипа увреде. Рекао је: "А то је та Џижа, њој ћу ја је*ати мајку. Сељанка мала, наркоманка једна, видећемо за кога је она рекла да је блато" - каже извор Курира и наводи да је потом рокер објаснио зашто је љут на Стојковићеву.

- Колико сам схватио, Ђорђу је неко тих дана послао насловну страну једног босанског магазина где је била Џиџина изјава - наводно је рекла да неће да коментарише чланове жирија "Звезда Гранда", осим свог оца, јер не жели да се свађа с блатом! То га је баш разбеснело, али не знам да ли је сачекао крај емисије и пришао Џиџи да разјасни недоумице с њом - додао је извор.

- Бавим се својом новом песмом "Екстаза", подршку примам са свих страна пошто сам велики цар, а он као старији господин ми је тотално небитан у животу - поручила је певачица.

С друге стране, Ђорђе није хтео да се упушта у ову тему. Редакција му је послала поруку у којој су навели да Џиџа има сазнања да је пред неколико људи за њу рекао да је сељанка, наркоманка и да јој је псовао мајку, али он то није коментарисао, већ је кратко поручио:

- Глупости!

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".