Поред тога што је синове послала у иностранство да се школују, она је вилу на Звездари заменила станом у луксузном крају.

- Вила је била превелика за Ненада и њих па је Наташа у договору са супругом одлучула да купе стан у једном елитном крају. Пошто су јој се синови снашлу и иностранству, Наташа и Ненад су размишљали да им купе стан како би им обезбедили кров над главом. Њима је довољна мања квадратура. Наташа воли топлину породичног дома, тако да стан у којем су направила је да буде право гнездо у којем се осећа срећно - каже извор близак глумици.

Наташа је била током 2021. године, осим на пословне планове фокусирана и на уређењу новог дома.

 

- Замислила је како ће да изгледа стан, а онда је ангажовала дизајнера ентеријера који се позабавио уређењем по Наташиној идеји. Наташа је велики перфекциониста и ништа није препустила случају. Док није испало како је замислила није желела да се усели. Иначе, Наташа воли да пријатеље окупља, а како је раније рекла привилегију да је добро познаје само има одабрани круг људи.

- Моји најближи, значи породица и пријатељи. Премда, онај ко хоће, може да види све што хоће јер сам доста транспарентна - рекла је Наташа.

Ових дана Наташа увелико ради на неколико пројеката, а осим комедије “Сложна браћа", снимам серију "Бунар" у режији Маше Нешковић.

 

- Уживам у карактеру који играм, који је Игор Ђорђевић и писао за мене. Такође трагикомичан лик, иначе сестра главног јунака (Игор Ђорђевић) која се одрекла својих снова, својих жеља и потреба а зарад брата и његовог просперитета. То је ситуација која се и у реалном животу неретко среће, а моја јунакиња има низ проблема, у незавидној је ситуацији али има ту неку жилавост. Борбена је, не да се...- рекла је раније Наташа.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasaninkovic

 

СИНОВИМА СМО УСАДИЛИ ДА БУДУ ДОБРИО ИСПРАВНИ ЉУДИ

На питање које вредности негују својој породици, Наташа је раније одговорила: Што се тиче деце, што сте им усадили до седме године, усадили сте. После тога они имају у односу својих родитеља узорак и формат који следе. Трудили смо се да буду добри, исправни људи. Мислим да су особе које су научиле да истинска љубав, посвећеност и страст покрећу ствари. Да лака зарада и брз успех не постоје, да су то само звечкице које замагљују поглед!

(Грација/Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".