Дијани Ђоковић многи завиде како је васпитала сина Новака и извела га на прави пут, али и што њен наследник ниже успехе најбоље на свету. Она никада није крила да је поносна што има такво дете, али и чињеницу да јој недостаје.

Фото: Профимедиа

 

 

Њена изјава да јој се често чини да је Новака родила за све, а не за себе, и данас носи емотивну поруку цене коју плаћа као мајка најбољег на свету.

- Јако сам поносна на њега и то што је личност деценије. Управо је он тај који је то и заслужио и који треба то да добије. Као мајка сам јако поносна и срећна и испуњено ми је срце - рекла је Дијана, која је недавно уместо сина примила поменуту награду.

На питање да ли се на бини осећала као Новак на терену, она кроз осмех признаје да јој пажња јавности не прија баш.

- Било ми је тешко, имала сам трему. Није му лако да буде у фокусу јавности, ја имам трему и док он игра, али пред камерама овако и на сцени нисам навикла баш - искрена је Дијана која није желела да прича о томе да ли јој син открива како успева да остане у фокусу без обзира да ли губи или добија.

Дијана је уместо сина примила награду, али му је она јавила да је његово одликовање у сигурним рукама.

Фото: Танјуг/АП

 

- Да, зна да је добио награду, али је тренутно на неком другом месту где је већ имао заказано и зато није могао да дође - казала је Ђоковићева.

- Ја ову награду, доживљавам као своју. Јер смо цео живот заиста улагали у њега и њега доживљавам као великог победника. Свака победа његова је и моја победа и свих нас, наравно.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".