Вест о његовој смрти потврдио је његов пријатељ, композитор Марко Кон на Фејсбуку, где се опростио од њега и навео како је преминуо у сну.

Иначе, Бата је својевремено био један од највећих менаџера, а сарађивао је са Весном Змијанац, Цецом Славковић и многим другим.

Подсетимо, Бата је 2015. требало да уђе у ријалити "Фарма", а ноћ пре уласка грешком је упуцан са три метака.

Како је Курир тада писао, у њега је испаљено три метка на Новом Београду док је са пријатељем седео у башти једног ресторана. Непознати атентатор са фантомком истрчао је из затамњеног аутомобила, пришао менаџеру и опалио рафал у његовом правцу

Било је као на филму, све се брзо одиграло. Бата је седео с пријатељем у башти и док су вечерали, испред ресторана се зауставио аутомобил са затамњеним стаклима из ког је истрчао човек са фантомком, уперио пиштољ у њега и пуцао. Након испаљеног рафала, атентатор је побегао, а гости су полегали под сто - причао је тада очевидац. Батин пријатељ одмах је позвао Хитну помоћ, а на место пуцњаве пристигла је и полиција, која је направила увиђај. Палигорића су хитно превезли у Ургентни центар са три прострелне ране у пределу ногу, због којих је оперисан.

Према тврдњама извора, менаџер заправо није био права мета атентатора. Нападач је побркао Палигорића са правом жртвом, која је требало да седи у исто време на истом месту, а чак је и физички доста сличан Палигорићу, који због ове несреће те године није ушао у ријалити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".