Певачица Слађа Алегро не крије да се олако расплаче, чак и да пусти сузу због туђе среће, због чега је често прозивају да је највећа плачљивица на естради.

- Ко шта ради, ја само идем по прославама и плачем. Ако неком то треба зовите ме - нашалила се певачица која се недавно пустила сузу због великог успеха колеге и дугодишњег пријатеља.

Тим поводом отворила је душу и признала да никад није ни покушавала да сузбије емоције.

- Код мене је то нормално јер нису сузе само кад је нека несрећа и кад је нешто лоше, већ и када сам срећна, носталгична и пуна љубави. Код мене је то стварно нормално, тако да ако вам треба неко да иде са вама и плаче, ја сам ту - рекла је Слађа и потврдила наводе њених колега да је једна од најемотивнијих личности на естради.


- Ја бих то исто рекла за себе. Недавно су ме питали шта не бих волела да моја Мила наследи од мене, ја сам рекла да не бих волела да буде оваква као мама. Нисам срећна због тога, али кад мало боље размислим не бих се мењала ни са ким, некако то сам ја. Тако живим, тако сам навикла, то је нека моја енергија, моја љубав која можда свуда излази. Али кад год се расплачем увек је ту пудер да поправим шминку - искрена је. Нема проблем ни да заплаче јавно, у шта су се гледаоци неколико пута до сад уверили у емисији "Никад није касно", где су је погодиле потресне приче учесника.

- Никад не сузбијам своје емоције, понашам се у датом тренутку без неког мерења и прорачунавања. То сам просто сам ја, не можемо сви да будемо исти. Коме се свиђа свиђа, а коме не, Боже мој, шта да радим, не можемо свима да будемо добри - закључила је Слађа у интервјуу.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".