Млада певачица Анастасија Ражнатовић показала је заносну фигуру у маленом црном бикинију.

Наиме, она је је позната као неко ко води рачуна о свом физичком изгледу, а напорним тренинзима је довела своје тело до перфекције, о лему сведоче и фотографије у купаћем костиму којима с времена на време обрадује пратиоце на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

Она иначе често приказује како ужива у сваком тренутку, а сада је решила да се одмори крај мора, те је позирала на плажи у Дубаију у црном минијатурном бикинију и још једном показала колико је згодна, те су се сви на плажи окретали за њом.

Да је певачица решила да се одмори, показује и то да је у руци држала кафу, а нема сумње да ће јој лепо време и сунце "напунити батерије".

Коментари на мрежама су се одмах низали и многи су мишљења да никада није била затегнутија, а неки су се дивили њеном стомаку који је потпуно раван.

Иначе, Анастасијина мајка, фолк звезда Цеца Ражнатовић такође је на одмору у топлијим крајевима, а сада је објавила фотографију у бикинију која је одушевила све.

Многе познате личности као и фанови одмах су нанизали коментаре испод њене објаве где позира на сунцу и истиче атрибуте, а људи не могу да одлуче кога пре да гледају - Цецу или Анастасију.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".