Шон Бурков (29) и његова супруга Хана (26) причали су о својој љубавној причи и предрасудама са којима се свакодневно срећу за нови видео на каналу СтyлеЛикеУ'с Wхат’с Ундернеатх. И сами су познати по блогу "Лиаугхинг ат мy нигхтмаре" и профилима на друштвеним мрежама где их укупно прати више од милион и по људи, а сада су открили како су константно под притиском да потпним странцима доказују своју љубав.

Фото: Јутјуб принтскрин/ StyleLikeU

 

 

- Истина је, добијамо јако пуно коментара од хетеросексуалаца који мисле да није фер што сам са Шоном, и без проблема ми пишу да би требало да уместо тога будем са њима. А често себи допуштају и да ми врло детаљно пишу шта би ми они све радили у кревету - искрено је испричала Хана која се за Шона удала 2020. године.

Они су се упознали онлине, пре скоро шест година. Хана је видела документарни филм о Шоновом животу и после тога га је контактирала. Он је рођен са спиналном мишићном атрофијом, и у инвалидским колицима је од друге године.

- Други мушкарци крећу од претпоставке да због моје болести не можемо имати секс, али то није тако. Ох, како би се само изненадили. Наша интима чак има и користи од мог инвалидитета и није да само ја уживам - кроз осмех је испричао Шон.

Додаје како "није баш као у филмовима", али је у потпуности способан за секс.

- Када је секс у питању, Шон обично користи свој глас како би изразио што му годи или шта жели. Имамо и свој "тајни језик" помоћу којег заузимам другачије позе. У сваком случају имам осећај као да познајем његово тело и његове жеље једнако добро као што познајем и себе и своје - испричала је Хана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

 

Због ограничења због болети Шон каже да се често осећао као терт другим људима, али са Ханом је другачије.

- Знам да ће наш заједнички живот и даље да буде забаван и пун авантура. Први пут у животу осећам да нисам терет јер је Хана искрено и потпуно ту за мене и она не осећа као обавезу то што је са мном - рекао је Шон.

Спинална мишићна атрофија је ретко генетско неуромишићно обољење, а погађа отприлике једну од 6.000 беба рођених широм света сваке године. Дијагностикује се обично код деце и има за последицу слабљење мишића. Зависно од озбиљности, особе са овом болешћу имаће потешкоће са кретањем, исхраном, а у неким случајевима и са дисањем, што их временом чини све више зависним од туђе неге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".