- Милош је имао карте за премијеру филма "Златни дечко", али је одлучио да у миру и тишини одгледа ново остварење редитеља Огњена Јанковића. Три дана касније дошао је на идеју да закупи мању биоскопску салу у центру града, а повео је и девојку Ивану. Њих двоје су, наводи извор "Курира", уживали у 90 минута филма о младом фудбалеру Денису Марковићу, а након изласка из сале били су насмејани, што значи да им се много допао.

Фото: Јадранка Илић

 

Заљубљени пар тренутно ужива на зимовању на Мокрој Гори, где глумац има своје апартмане. Зимовање проводе у друштву Биковићевих колега Миљане Гавриловић, Петра Бенчине, Миодрага Радоњића и Тамаре Драгичевић. Требало је да Милош и Ивана путују заједно у Америку на премијеру филма "Јужни ветар 2", али је због короне цела ствар пропала. Познати глумац има озбиљне намере са Иваном, иначе родом из Бара, јер већ неколико месеци живе заједно.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

Подсетимо, Ивана и Милош први пут су се појавили заједно на Светском првенству у боксу у Београду, а затим и у Комбанк дворани, на премијери филма "Јужни ветар 2: Убрзање", у ком игра главну улогу. Како су медији тада писали, глумац је везу с Црногорком наводно започео у августу ове године, само седам дана након раскида с Рускињом Арином Волошином, након чега су први пут отишли на заједничко путовање у Ровињ, у хотел са пет звездица, где ноћење кошта чак 700 евра.

(Kurir)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".