Певач је сада проговорио о тешком периоду.

- Није тај осећај пријатан уопште... Навикао сам у животу, што кажу, на све муке и све патње, на добре и лоше стране живота, али ова корона врло је, врло непријатна. Нисам ја једини који је то запазио, многи људи су оболели, многи и умрли, али ја сам јаке последице имао, примао сам и кисеоник - каже Хасан.

Посебно га срећним чине унуци, а труди се да буде супер деда, за разлику од његове бивше супруге Злате Петровић, за коју каже да некада зна да им буде мало напорна.

Фото: Зоран Јовановић

 

- Увек ја мислим о њима, шаљем све што треба... Ја сам ту. Нисам им напоран као баба Злата (смех). Она буде мало неугодна, а деца су осетљива и препаметна, не можеш њима да солиш памет. Трудим се да будем добар према њима, да се шалимо... Усмеравам их да буду најбољи.

Ускоро ће се, средином фебруара, навршити још једна годишњица смрти краља народне музике Шабана Шаулића, који је трагично настрадао у саобраћајки у Немачкој. Хасан, Шабанов брат, и даље не може да се помири са тим да га више нема.

Фото: АТА имагес

 

- Увек сам био сам, немам подршку ни од кога. Ко ме је подржавао? То је био мој покојни брат Шабан Шаулић. Њега нема више, мени је остало само да патим за њим. Он је једини у фамилији мислио у мени... Он ми је у срцу док сам ја жив. Увек би ме подржао и ја сам увек био за њега, али надам се да ћу наћи неке људе који ће ме подржати да направим мој концерт, са мојим певачима, да се народу и младој публици представе моје песме, које воле и певају, а не знају да су то моје песме.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".