Година 2022. биће неколико дана у којима ће се десити магична комбинација бројева. Прва и једна од најзанимљивијих је среда, 2. фебруар 2022, која има пет двојки.

Фото: Профимедиа

 

- Обично се ради о сањању. То је датум који није сасвим добар за практичне ствари. Два је заправо месец, ради се о духовности -  рекла је за астролог Мицхаела Кудлачкова и описала које ствари треба избегавати у среду, а шта је напротив, идеална активност. Према њеним речима, жене би требало да буду те које покушавају да затрудне. Нумеролози су већ током обраде перспективе до 2022. године утврдили да ће ова година по много чему бити много боља од претходне. Поред тога, биће богата и магичним датумима, од којих је један од најистакнутијих 2. фебруар 2022.

Данас је дан пун двојки, а како би то изгледало описала је астролог Михаела Кудлачкова.

- Саветовао бих људима да зажеле жељу. Обично се ради о сањању. То је датум који није сасвим добар за практичне ствари. Два је заправо месец, реч је о духовности. Двоје су модел љубави.  Људи ће то дефинитивно оценити на овај начин, али то није добра идеја - рекла је за позната астролошкиња и глумца.

Некоме ће састанак пун двојки изгледати као прикладан за венчање, али је супротно. То је илузија лепоте данашњег дана коју би младожења и млада могли да плате у будућности – лако се може распасти и оно што се затвара 2. фебруара 2022. године. Месец је крив.

- Доживети нешто лепо, интензивно, дуално, релационо, али сада и овде. Не постоји земља, ништа што би требало да функционише у будућности. Тог дана ће моћи да се пробуди креативност, сањарење, емотивна искуства, месец нуди, али нуди и "Месец не сија, он само тако изгледа". Ја се тог дана сигурно не бих удала. Ништа ми не обећава да ће то бити још дуго. То двоје такође нису у праву, јер месец не сија, он одбија сунчеву светлост“, објаснила је Мицхаела Кудлачкова зашто није добра идеја да се венчате у среду. У многим људима дан пун двојака може пробудити креативни дух, па ће то бити идеална прилика за стварање. Али оно што не би било прикладно било би склапање било каквих уговора и куповина скупих ствари. Могли бисте превидети грешке које сте открили пре неки дан или донети импулсивну одлуку која би се касније показала лошом.

- Ако уметник жели да направи сјајну слику која ће бити духовита, песма, или нешто слично, биће сјајно. Али сигурно не бих потписивао уговоре, куповао стан или чак ауто. Сигурно бих купио који ми се јако свиђа, али нема ништа заједничко са тим да ли би и мени дуго служио - прецизирала је позната астролошкиња.

Данас би мушкарци требали да примете жене које ће тог дана послати свој шарм у далеки крај. Посебну пажњу треба обратити онима који покушавају да затрудне. То је магични датум који ће им дати добре шансе да успеју.

- Тог дана има много женске енергије. Одличан је датум за зачеће, мислим да ће много људи то урадити. Можда ће бити много порођаја, Луна је мајка, Луна је жена. Конкретно за Ракове и Рибе биће веома занимљиво

- Рак ће тог дана бити изузетно женствен, све жене ће бити веома привлачне тог дана. Биће то емотиван дан који би мушкарци могли да да покажу посебну наклоност - рекла је за ЖивотвЦеска.цз жена која је након своје глумачке каријере почела да се посвећује астрологији и рунском писању и тренутно предаје тумачење Тховтовог Тарота.

(Espreso)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".