Pripremite se, ovo je povoljan period za vaša poslovna ostvarenja i uspeh.

Фото: Профимедиа

 

 

Bik

Vama su uspeh i novčani dobitak zagarantovani ovog meseca. Jedino šta treba da uradite maksimalno se posvetite svakoj obavezi, dajte sve od sebe i budite studiozni. Pomoć kolega je uvek dobrodošla , ali vi sada želite sve sami. Uspeh i finansijsi dobitak vas čekaju krajem meseca.

Blizanci

Vama je jako izražena intuicija što vas dovodi do velikog poslovno finasijskog uspeha! Nemojte se osvrtati na prošlost. Kontakte koje sada ostvarite zasigurno vam otvaraju put odličnu biznis karijeru. Ako imate nadređene sada im izložite sve svoje ideje kao i ciljeve koje želite da ostvarite! Posle 15-og se suzdržite od pespotrebnog trošenja novca.

Škorpija 

Vama sledi ozbiljan finansijski dobitak, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kada je reč o privatnom očekujte da dobijete neočekivano novčano nasleđe! A neko čiji ste dug zaboravili sada vam vraća sa kamatom. Poslovni svet vas posmatra već neko vreme i daje vam novčanu nagradu koju ste zasluži. Naporno ste radili i to se ceni. Sada vaš trud i rad izlaze u prvi plan!