Њих двојица разговарају у згради Генералног секретаријата председника Републике. А најбољи тенисер света је дошао изузетно расположен у госте код првог човека државе.

- Никада се није десило да има оволико људи. Примио сам све високе званичнике, Сија, Меркела и никада оволико људи није дошло, никада нисам ово видео. Хвала што сте данас овде и што показујете поштовање према Србији. Хвала вам што сте прославили своју земљу - рекао је председник Александар Вучић и захвалио се Ђоковићу.

Председник се осврнуо и на дешавања у Аустралији.

- Новак и ја смо се чули тог јутра, рекао сам му враћај се Новаче, шта ћеш тамо. А онда сам видео колико жели да игра и колико је спреман. Када је Медведев рекао да су у Аустралији убили дечака у њему, неки су покушали да убију и доста дечака и девојчица у овој земљи, али нису успели. Надам се да ћете да претекнете Надала и Федереа. Нисмо знали у финалу за кога да навијамо, да ли Медведева или Надала

Подсетимо, Новак Ђоковић се није такмичио на Аустралијан опену, након што је срамном одлуком влада Аустралије депортован из Мелбурна после готово две недеље праве тортуре.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".