- Супруг и ја смо ушли у кућу да ручамо. Они нису хтели. Одједном је утрчао млађи човек. “Дај воде, дај воде”. Успаничено је викао - с муком се присећала Биљана након што је погребна служба, након увиђаја истражитеља, однела тело настрадалог човека:

- Скоро су били готови, а онда се догодила трагедија. Остала је само једна грана. Били су расположени, дошли су да ураде договорени посао.

Повремено би кроз прозор бацила поглед на њих. Они по селу секу стабла- у неверици је причала жена показујући место на ком је настрадао старац:

- Стабло је секао Веско П. (41) из овог села. Он је отишао у полицијску станицу ради давања изјаве. Велика трагеђа. Ваљда је Лазар хтео да протрчи испод стабла... Стајао је пре тога до коловоза. У том тренутку се и десила несрећа. Грана је пала право на њега и разбила му главу.

Покусале су колеге да му пруђе помоћ и вештачко дисање. Све је било узалуд. Брада је одмах кренула да му модри- присетила се Биљана. Увиђај на лицу места су обавили припадници зрењанинске полиције и Вишег јавног тужилаштва.

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".