Као што смо видели у епизоди приказаној у уторак 1. фебруара, Ада Каначки образовала је нови управни одбор Кан Холдинга и њега сада воде - жене. Алекса је постављен за директора, а Лука за директора нове фондације Бошко Каначки. Вукашин је директор нове компаније за обезбеђење.

Фото: Д.Миловановић

 

 

А прво изненађење чека баш директора Кан Холдинга, младог Алексу Каначког који ће се на позицији руководиоца моћне компаније сусрести са новим изазовом. И то не пословним. Овог пута Алекса ће имати пред собом проблем интимне природе, и то толико озбиљан да би могао да угрози његов однос са Милом.

Наиме, на Унино место у економском сектору долази нова запослена. Она је Гала Ждрал. Атрактивна девојка бритког ума чија проницљивост и практичност у решавању пословних проблема одмах опчини Алексу. Иако је свестан своје обавезе према Мили, тешко је држати емоције под контролом, када их у вама пробуди неко ко вам импонује интелектом, способношћу и интелектом.

Гала не крије да је лудо заљубљена у Алексу, што примећује и Јелена. Хоће ли њеном шарму Алекса успети да одоли и да остане одан Мили, то не знамо, и мораћемо да сачекамо серију да бисмо сазнали, пише портал "ФилмиТВ".

 

 

Међутим, оно што можемо сазнати јесте то ко ће бити глумица која ће дочарати лик Гале Ждрал и самим тим како изгледа ова лепотица која ће омађијати младог Ожеговића.

Недавно је Оља Левић у свом сторију на инстаграму поделила видео на ком се уз њу, Данијелу Кузманов и Тијану Максимовић види и глумица Сташа Радуловић. Будући да се све девојке налазе у лобију Кан Холдинга, а да већ знамо да ће Јелена Јовичић вероватно играти улогу која ће бити налик оној коју је до сада у серији играла Ива Штрљић (Дијана Ерски), једини разлог зашто би Сташа била део Кан Холдинг екипе јесте управо то што је она - Гала Ждрал. Атрактивна плавуша у сваком погледу одговара опису младе заводнице, и било би више него јасно да се Алекса загледа у њу.

Чини се да је направљен солидан основ за наставак авантура у трећој сезони која стартује већ за један дана и доноси нам чудо од узбуђења.

А у овом видео прилогу можете поголедати и како су глумци серије "Игра судбине" честитали празнике читаоцима "Новости".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".