У Југословенском драмском позоришту синоћ је одржана премијера представе "Алиса у земљи страхова" Еве Махковиц, у режији Александара Поповског. У питању је драмски текст инспирисан епизодама из књиге "Алиса у земљи чуда" Луиса Керола, а многи познати глумци присуствовали су премијери и подржале колеге на сцени, које предводи Милена Радуловић као Алиса.

Фото: АТА имагес

 

Међу њима је била и Тамара Драгичевић, којој је друштво правила Миа Бјелогрлић, политиколошкиња, продуценткиња и ћерка славног Драгана Бјелогрлића, а обе су се издвојиле стилом који оставља снажан утисак.

Тамара је одабрала одевну комбинацију чији је кључни комад ефекат струкирани капут црвене боје, који је комбиновала с комадима у бојама типичним за јесењу палету — маслинастозеленим панталонама равног кроја и беж блузом коју красе pussy bow  и плавичастобраон дезен. Популарна глумица уз то је понела црне кожне мокасине, а утисак појачава раскошни црвени руж.

Фото: АТА имагес

 

И Миа Бјелогрлић понела је тренди комбинацију која одише ретро стилом, а састављена је од кратке тамнозелене бундице и црне мини-сукње. Као и Тамара, она је одабрала удобну обућу, и то црне чизмице до чланака с удобном и ниском широком штиклом.

Представа "Алиса у земљи страхова" представља нам Алису као одраслу девојку у тридесетим, која са својим психотерапеутом путује "по својој глави". Она је у детињству имала свој свет чуда, а сада је испуњена само страховима и сумњама, али још увек постоји могућност да се догоди чудо...

Улога Алисе у овој представи припала је Милени Радуловић, док је краљица Херц Слобода Мићаловић, Милан Марић Шеширџија и Мачак, Небојша Љубишић је Бели зец, Денис Мурић Мартовски зец...
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".