Ovan

Dobijate odlične vesti vezano za posao i to od prijatelja koga dugo niste videli ni čuli. Iskoristite ponudu. Nemojte se dvoumiti.

Bik

Do kraja nedelje je moguć sukob sa nadređenim. Imate previše posla, isključivo se oslonite na sebe i svoje kapacitete. Posle vikenda dolazi mnogo lepša energija.

Blizanci

Tenzije ove nedelje dostižu vrhunac u petak. Pogotovo kada je ljubavni život u pitanju. Pokušajte da nemate burne reakcije.

Rak

Imate divnu energiju i imate osećaj kao da možete da optrčite planetu. Loše poslovne vesti koje dobijate do kraja nedelje će vam ugušiti tu energiju. Vikend posvetite sebi i razmislite gde grešite.

Lav

Negativna i tenzična energija kada je ljubav u pitanju. Optrećuju vas očekivanja od partnera. Za vikend pokušajte da ispravite stvari. Ako ne ide znate šta vam je činiti.

Devica

Previše obaveza ste preuzeli na sebe, kako poslovnih tako i privatnih. Kraj nedelje donosi završni pritisak. Vikend neka bude za podvlačenje crte!

Vaga

Na poslu se stvari iznenada menjaju. Dobijate naređenje da stvari završite pre ugovorenog roka. Previše pritiska od nadredjenih. Vikend samo za odmaranje.

Škorpija

Sve ste bliži ideji da samostalno krenere u privatni biznis. Loša komunikacija i atmosfera  na poslu vas tera da što pre donesete odluku. Dane vikenda iskoristite da mirne glave o svemu razmislite.

Strelac

Cele radne nedelje bežite od ljudi koji vas opterećuju i traže usluge od vas. Vikend isključivo provedite u društvu proverenih osoba.

Jarac

Imate ideje za renoviranje vašeg stambenog prostora. Hvata vas panika da li imate dovljno novca i zato prihvatate svaki posao. Polako, za vikend izvedite finasijsku računicu i videćete da su stvari dosta bolje od onoga što vi mislite.

Vodolija

Napokon se završava radna nedelja koja vam donosi dugo očekivani napredak. Bila je neizvesna i isrpljujuća. Vikend posvetite samo sebi i maksimalno se sebi posvetite!

Ribe

Preumorni ste od dnevnih obaveza. Na poslu ne dolazi do napredka koji ste očekivali i za koji ste mukotrpno radili. Samo još malo, posle vikenda se stvari drastično menjaju u vašu korist!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".