Маја је проговорила о томе како се сналази у улози мајке и да ли планира да се оствари у тој улози и по други пут. Она се осврнула и на своје године и колико јој тешко пада мајчинство у том добу.

- Остала сам при томе не зато што мислим да не бих могла исхендлати двоје, могла бих јер сам ово исхендлала као да их имам шест. Међутим, прво и основно имамо моје године, с друге стране сам одувек осећала да ће тако бити, али то је само зато што сам ја јединица. Мени никад нико није фалио па мислим да ће и мом детету бити у реду. Али сад сам први пут у животу размишљала како би било лепо, а то још нисам никоме рекла, имати још једно дете. Никада досад нисам могла замислити да можеш некога тако волети - рекла је Маја Шупут и додала шта мисли о мајчинској љубави и какве промене је за њу донело ово ново искуство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Мислила сам да жене лажу због новина, да то мораш рећи јер си мама. Али ја не могу замислити како описати неком тко нема дете, како можеш волети властито дете. И само зато сам размишљала како би било лепо имати још једно, па да овако волим још неког. Али опет, не могу јер имам сто година. Али с те стране љубави бих прошла још једном кроз то, но сву ту љубав ћемо дати Блуму па ћемо сви експлодирати од љубави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Дуго се причало о имену детета које је пар одабрао за сина. Маја је открила због чега су одабрали ово необично и моћно име:

- Замисли да се моје дете зове Дарко, не иде то. Погледај Блума, он изгледа као Блум. Ја када сам то објављивала, рекла сам Ненаду да ће следећа три дана гледати експлозије, рећи ће да нисмо нормални, да смо лудаци и тако је било. И након три дана више ништа, сви само испитују и зову је ли Блум добро - открила је певачица за ИН Магазин.