Лукас је сада отворено говорио о свом здравственом стању, пороцима којих се одрекао, али и деци, на коју је поносан.

- Искрен сам човек и никада не бежим од истине. Могу јавно да причам о многим стварима које су другим људима табу. Међутим, оно што сам желео успео сам да сакријем - рекао је Лукас и отворено проговорио о свом здравственом стању.

Фото: Катарина Михајловић

 

- У протекло време сам претерао с обавезама. Смањио сам темпо живота и сада сам добро. Почео сам да тренирам, то ми тешко пада, јер сам последњи пут вежбао када сам био у затвору. Избацио сам алкохол, још када бих пушење могао да оставим, био бих узоран грађанин - нашалио се Лукас.

Како каже, проблеми са здрављем натерали су га да више времена проводи са својом децом, са којима има отворен однос.

- Важно је да родитељи не лажу децу и да не стављају проблеме под тепих. Уколико дете не чује ствари у кући, чуће их на улици, а то је опасно. Свако време носи нешто своје, битно је да не постоји табу тема, било да је реч о дрогама или мушко-женским односима... О свему се мора причати код куће. Настојим да моја најмлађа ћерка Викторија све научи од својих родитеља, али свет је пун препрека и човек се на грешкама учи. Неке морамо да направимо сами да бисмо на тај начин увидели шта је добро, а шта не. И када буду правили грешке у животу, ја ћу стати иза све своје деце и бићу увек ту за њих - поручио је Лукас, и открио колико га најмлађа наследница подсећа на њега.

- Како Викторија расте, све више се примећује њен карактер. Много ми се свиђа што је одговорна, то је наследила и од мене и мајке, пошто смо обоје у свом послу перфекционисти. Она сама навија аларм за школу, нема потребе нико да је буди нити подсећа на обавезе које има. Иде на јахање и веома је успешна у томе… Јако је дисциплиновано дете. Немамо проблема ни око виђања с њом, не зна се да ли је више код мене или код мајке. Када смо заједно прелепо јој је, чак више воли кад је код мене јер је ту она газда у кући, док код Соње није тако - искрено је рекао певач.

Фото: В. Данилов

 

Аца Лукас не крије да га је његов менаџер Саша Мирковић наговорио да се пријави за избор за песму Евровизије, али како каже, у победу не сумња.

- Улог је велики, свестан сам тога, али искрен да будем, не видим ко би сем мене могао да представља нашу земљу у Европи и ко би могао да постигне веће резултате до мене. Од свих кандидата, далеко сам највећа звезда. Имам подршку дијаспоре, али и целе бивше Југославије, а управо те земље су претходних година давале мали број поена Србији. Песма с којом ћу се такмичити је одлична и верујем у њу. Највећи мотив мог учешћа на Евровизији јесте да урадим нешто за своју земљу, као када спортисти освоје медаљу, тако ја желим ово - рекао је он.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".