Популарни глумац Никола Којо (54) дуги низ година одушевљава публику својим брилијантним изведбама на сцени. Почео је јако млад да се бави глумом, а током своје богате каријере чувени глумац делио је сцену са легендама Српске и Југословенске кинематографије, те је имао прилике да се лично увери у њихов невероватан таленат и несвакидашњу харизму.

На једном од снимања на којима је учествовао и сам Којо, сцену је делио са чувеним Батом Живојиновићем, и са још једним младим глумцем, који је већ тада био предодређен за велики успех - Драган Бјелогрлић.

Ове три глумачке величине смо имали прилике да гледамо заједно у филму "Лепа села лепо горе".

Бата Живојиновић ће остати упамћен као глумац са највећим бројем улога који је оставио неизбрисив траг у српској кинематографији.

Моменат када њих тројица опуштено разговарају забелиежили су и објективи фотоапарата, а сетну фотку на свом Фејсбук профилу објавио је Никола Којо.

С озиром на чињеницу да Бата Живојиновић више није са нама, ова фотографија је изазвала бујицу емоција код корисника поменуте друштвене мреже, а сећање на чувеног глумца још увек не бледи.