- За сваки наступ имамо пробе гардеробе коју ћемо да носимо и ја сам пробала један корсет који ми се јако допао, а нисам ни слутила какву ћу невољу са њим имати - рекла је Ивана. 

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Знате да на нашим наступима певамо и играмо, никако не мирујемо. Тај корсет који сам понела, а за који сам на проби мислила да је добар је заправо био мали, па је у току наступа почео да се откопчава, да клизи, да ми спада - наставља Ивана.

Фото: АТА имагес

 

- Толико је био мали да је са стране почео да ми се усеца, испало је као да имам неко сало, Боже ме сачувај на шта је то личило. На крају ми је корсет спао, ја сам га једва у брзини ухватила и излетела сам са бине да нађем нешто друго да обучем! Пакао! - каже она и додаје да су је колегинице гледале у шоку.

Фото: АТА имагес

 

- Сања и Ксенија су вриштале од смеха кад су виделе шта нам се догађа усред наступа, ја нисам могла да верујем да ми се то десило, али шта је ту је, наставила сам као да ничег није било и завршиле смо наступ професионално као и увек, тако да ће ово остати још само једна смешна успомена, иако ми тада није било нимало смешно - закључила је Ивана.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".