- Нисам се заљубила, нити имам намеру да се заљубљујем. Скоро су ми и нешто најближи пријатељи рекли: “Добро, хоће ли се нешто десити?” Али, ја стварно немам потребу. Осећам се овако срећно сама са собом. И много ми је драго да сам успела да дођем до тог стадијума - да сам срећна сама са собом. Ја сам супер жена. Све могу сама - каже Ана Кокић за емисију “Ексклузив” и додаје:

- Здравије је бити квалитетно сам, него са било ким. Опет кажем, не бежим од тога. Ако се појави неко ко ће, не начин мог живота, него ову енергију и ово како се ја осећам само да дуплира, само да ми буде још лепше, онда океј.

На питање како подноси пандемију корона вируса, Ана одговара:

- Ја се надам да ће ускоро доћи време када више нећемо причати о корони, броју заражених и свему томе. Искрено, верујем да ће ускоро све ово да буде један ружан сан, који ће бити иза нас и да ћемо наставити нормално да живимо. Ово се више свима смучило. Ништа се у животу не дешава случајно, то нам је само показало колико смо храбри, јаки и колико можемо све да изгурамо.

Фото: АТА имагес

 

 

Ана каже да се осећа управо онако како и изгледа.

- Нема то везе са разводом, то има везе са размишљањем, са оним чиме се бавите у животу и људи који вас окружују. Како наместите ствари. Не каже се џабе какве су ти мисли, такав ти је живот. Све креће од мисли. Ако нешто можемо да промени у животу то су наше мисли, да негативно претворимо у позитивно, шта год и како год да је, да будемо стрпљиви и да изгурамо - каже она, док је њен бивши супруг, подсетимо, увелико у љубави са Анином колегиницом Милицом Ристић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".