У емисији "Сценирање" на Курир телевизији певач је испричао како је потекла љубав према клубу али и открио детаље свог познанства са Вељком Беливуком.

Каже да му је љубав према Партизану усадио отац који је такође био ватрен фан.

- У мојој кући сви навијају за Партизан, сем моје супруге Слађе. Мој син је такође велики фан Партизана. Волим да навијам, и са свим спортистима сам супер. И са Звездом, Партизаном и Радом - рекао је Ђани.

Испричао је и да је певао на слављима већине наших спортиста попут Декија Станковића и Коларова, а открио је и да познаје Вељка Беливука, некадашњег вође навијача Партизана, групе "Принципи", за ког каже да је био редован гост на његовим наступима.

- Све их познајем, долазили су и по клубовима где сам ја певао. Ја сам шмекерски са свима њима био, увек сам гледао да "запалим". Нисам глумио будалу да не добијем дланове безвезе - испричао је Ђани у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Фото: Инстаграм принтскрин/djanimusic

 

 

Признаје и да је пар пута имао због њих незгодне ситуације на наступу.

- Ако нешто мрзим то је насиље. Затекао сам се пар пута. Ти клинци су мало покварени данас. Разбијају чаше, просипају пиће, њих упозоре пар пута и после се чуде што их пребије обезбеђење. Гледам свој сто, пијем своје пиће и то је то. Нисам никада имао проблем са навијачима, слабо сам и певао за њих. Углавном су долазили на моје наступе они. Ја не волим то насиље, али то су њихови животи. Буквално сам фер према свима. Ако ме неко замоли да отпевам још неку песму више, ја то урадим - каже Ђани.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".