Наиме, глумица је испричала да је је због дечка живела у камп кућици на Ади Циганлији. 

Матеа је истакла да је то за њу било једно предивно искуство, да су њени пријатељи тако нешто очекивали од ње, док су мама и бака биле у шоку због њене одлуке.

- То је једно предивно искуство, живела сам у камперу са тадашњим дечком, јер то је било једино његово становиште у том тренутку. Упознали смо се на Ади Бојани, па смо били мало на Копаонику, са камп кућом и онда је дошао ред на Београд и једино где смо могли да ставимо то је био паркинг Аде Циганлије - рекла је глумица.

- Стварно једно предивно искуство и на прву помислиш као "како ћу да живим овде, како ово како оно", али заправо схватиш да ти мало треба да будеш срећан. Будиш се, Ада, природа поред тебе, шта ћеш лепше. С обзиром да ме познају сви су очекивали тако нешто од мене. Мама и бака су онако мало биле у шоку, али брзо су се навикле и оне, нису долазиле на кафу, ми смо долазили код њих - закључила је млада глумица.

Подсетимо, Матеа је дипломирала у класи Мирјане Карановић, а неке од њених значајнијих рола су "Ургентни центар" као и "Војна академија".

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".