Она је данас изашла и биће на кућном лечењу уз редовне контроле, пише "Пинк.рс". Како се даље наводи, Слађа није била расположена да даје изјаве и отежано је ходала.

Подсетимо, вест о Слађиној операцији изненадила је јавност, а да је певачева супруга оперисана потврдио је њихов син Марко.

- Мајка ми је тренутно у болници, јер смо случајно сазнали да има рак бубрега. Замолила је да се ја јављам на телефон и позиве, да се одмара, сад не може да прича. Све смо сазнали случајно на прегледу, одмах су је оперисали и све је прошло, Богу хвала како треба - изјавио је Марко за домаће медије.

Такође, Слађин супруг Радиша Трајковић Ђани у емисији "Сценирање" говорио је о Слађиној болести.

- Тачно је, пролазимо кроз тежак период. Слађа је била на рутинској контроли и лекари су на снимку видели мрљу која им је заличила на тумор. То смо сазнали крајем децембра. Били смо у Дубаију мало да не мисли о томе. Захваљујући стручним лекарима и брзом реакцијом све је прошло како треба. Одстранили су јој тумор, операција је трајала три сата. Сада је у болници и опоравља се. Моја супруга је храбра, али морам да вам признам да ми није свеједно - испричао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".