Марија и Ђорђе недавно су усликани заједно, а водитељка се сада огласила овим поводом, те навела да су њих двоје искључиво пријатељи и пословни сарадници.

Фото: Инстаграм принтскрин/маре.вељковиц

 

- То је заиста забавно. (смех) Нас двоје често одлазимо на кафу, а и путујемо заједно, јер у представи “Секс бомба” глумимо мужа и жену. Ван сцене смо пријатељи и срећна сам због тога. Негде сам прочитала: “Ђорђе Давид јој је придржао капут, заједно су пили цеђену поморанџу”. Замислите како је то интригантно! - рекла је она за "Хелло".

Подсетимо, Марија дуго није била спремна да јавно говори о разводу, па је после извесног времена одлучила да све искрено исприча.

- Кад се удате, мислите да је то до краја живота. Нема друге опције. Но, живот нас учи разним лекцијама. Заправо, ми смо растављени, а сам развод је у току. Папир није важан, већ чињеница да деца и ја имамо нови животни простор. Мада растављени, ми смо мама и тата и то ћемо бити до краја живота. Родитељи смо већ деценију, а то није мало. Њих троје су велики, паметни и разумни, имају своје време и с татом и с мамом, воле и маму и тату. То је једино битно - рекла је водитељка за поменути лист и додала да у њиховом односу није пресудила трећа особа:

- Не мора да буде тако. Емотивно смо се удаљили и то је био крај.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".