- Лав се, чини ми се, први пут осећао одрасло, зрело и свесно важности тог чина. То и јесте један од разлога зашто га нисмо крстили кад је био беба, да би се сећао тренутка када је ушао у свет православља и да би разумео значај живота у вери. Он сада пита и разуме зашто се пости и крсти и чита о прапочетку, и усваја све постулате религије. Био је срећан што смо сви на окупу, баш на Савиндан, и што га је наш духовник, владика Стефан Шарић крстио. Са њим гради посебан однос. Његово преосвештенство, владика Стефан, иначе старешина Храма, учинио нам је велику част - рекла је Нина.

Фото: Инстаграм принтскрин/nina_radulovic_official

 

Лав је на крштењу добио име Божидар, а кума му је била глумица Анита Лазић, те је Нина објаснила због чега су баш њој доделили ову важну улогу.

Фото: Милена Анђела

 

- Кума је, потпуно логично, Анита, са којом сам веома блиска, радимо заједно, годинама се дружимо, а Лава познаје од рођења. Она зна све о нама и много се волимо. Стварно је Лаву као род, а сада је и пред Богом његов ослонац за живот. Велика је то одговорност, а ја знам да она то од срца осећа. Њена ћеркица Нина је као сестра Лаву, који је црквено име Божидар добио јер је он заиста наш божји дар - испричала је водитељка.

На питање да ли она и Бранислав све одлуке о сину доносе заједно, Нина је кратко одговорила:

- Увек и заувек!

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".