Ован

Ако имате дугу, стабилну везу, ово је период у коме ћете пожелети да промените свој статус. Могуће да ћете још једном изанализирати целу ситуацију. Слободни припадници овог знака ће можда пожелети да обнове старе емотивне везе. Могуће је да се појави нека особа из прошлости са којом сте имали бурну, страсну везу.

Будући да вам је Сатурн сада наклоњен, постоји шанса да веза сада буде настављена на озбиљнијим основама. Схватићете да сте можда раније били превише хировити и да нисте умели да цените партнера на прави начин. Ако сте у браку, бићете на љубавном искушењу. У сваком случају време је као створено за еротска уживања и судбинске сусрете. Могућа је тајна веза са неком особом која ће на вас деловати као магнет.

Фото: Депозитфото

 

 

Бик

Стало Вам је да превазиђете "емотивну кризу" и налазите се пред новом одлуком коју желите да саопштите вољеној особи. Ипак, Ваш партнер изражава јасно негодовање и покушава да Вас увери у другачији начин размишљања. Разговор, добронамерни савети или подршка блиских пријатеља, увек делују позитивно на Ваше расположење.

Емотивне дилеме је могуће разрешити, али кроз одређено време када се утисци и осећања искристалишу. Привремено удаљавање од вољене особе треба да Вас подстакне на добро решење. Нема потребе да заоштравате љубавни однос, покажите више разумевања за свог партнера и задовољство ће бити обострано. Ако сте млади или слободни, нови љубавни сусрети и контакти делују као "замена" за неке неостварене жеље које имате. На срећу, очекује Вас добар љубавни епилог.

Близанци

Делујете напето у љубавном односу, не допада Вам се психолошки притисак који осећате и иритира Вас партнерово понашање. Због емотивне несигурности имате потребу да проверавате свог партнера, покушавате да утврдите сличности и разлике које Вас удаљавају. Проверите своје емотивне сумње на време и преузмите иницијативу.

Уколико сте слободни, неко ће Вас шармирати својом атрактивном појавом или необичним стилом удварања. Изузетно Вас привлачи комбинација емотивне, страсне и интелектуалне везе, али особи која се налази у Вашем друштву нешто од тога недостаје. Нема потребе да компликујете свој емотивни однос или да постављате "строге услове", које неко не може да испуни.

Рак

Идућих дана неће доћи до значајнијег помака у вашим емотивним односима. Имаћете додуше довољно енергије, а посебно за комуникацију, па ће многи речима надокнађивати оно што им у емотивном смислу недостаје. У томе ће и успети.

Фото: Депозитфото

 

 

Лав

За вас је ово срећан период за љубавни живот. Али, ово је такође и повољан период за самоанализу и за истраживање дубљих нивоа, а то су проблеми у односу које је иначе теже разумети. Неко од вас ће бити усмерен на истраживање спиритуалних или културолошких тема, тражење и откривање истине у двоје и, зашто да не, откривање света заједно кроз “љубавно царство и светове”.

Може се радити о љубавима које су удаљене, о љубавној причи са неким ко живи на другом крају света, или једноставно, о романтичном путовању у двоје.

Девица

Породични изазови ће добрим делом заокупљати вашу пажњу у приватном животу. Они у везама балансираће између партнера и породице с тим да ће им однос с вољеном особом мало запињати. Самци ће остати код куће.

Вага

Склони сте честим променама у расположењу и лагано губите емотивну контролу. Преувеличавате своје емотивне потребе и субјективно оцењујете партнерово понашање. Зарад заједничке среће, учините све што је потребно да фасцинирате блиску особу, немојте дозволити да Вам недостају романтичност и нежност.

Емотивна слабост или занос који осећате према једној особи представља добар предзнак, без обзира на строги глас разума. Учините неки посебан гест пажње у прилог заједничкој срећи. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће Вас шармирати. Ваша добитна комбинација представља спој лепих и корисних ствари.

Фото: Депозитфото

 

 

Шкорпија

Нисте расположени ове недеље, јер партнер показује огроман степен нервозе, па су могуће и међусобне свађе. Покушајте да се прилагодите овој ситуацији, јер партнер може имати великих проблема, па се покушајте исконтролисати да не бисте рекли погрешну ствар и погоршали ситуацију. Ова недеља никако није наклоњена добрим партнеским односима. Лоши дани су уторак и цео викенд.

Стрелац

Са вољеном особом у овој недељи доживљавате неке, слободно се тако може рећи, идиличне моменте. Наравно, срећни сте и испуњени, јер су заједнички тренуци које проживљавате са вољеном особом у овој недељи заиста посебни. Налазите се у вези која се развија у смеру о којем сте само маштали до сада. Биће између вас двоје неке прилично крупне речи изговорене и велики планови направљени у овој недељи.

Осећате да вам је будућност светла са особом са којом сте. Ипак, уколико сте слободни, осећате веома велики притисак да промените свој статус. Радићете све не бисте ли упознали тог неког посебног већ ових дана. Ипак, неписано је правило да што више желите и јурите за нечим то вам је све даље. На својој кожи ћете осетити ово правило у пуном обиму. Требало би да се опустите и да не размишљате о томе шта ће бити. Уживајте у спонтаној комуникацији, па и у флерту, који и не мора нигде да води.

Јарац

Водите диманичан живот и често се налазите у интересантном друштву. Пријатне емоције, знаци пажње и нежности уливају позитиван импулс у Ваше распложење. Најлепше задовољство прижељкујете у љубавном животу и у односу са блиском особом. Атмосфера љубави, искрена размена емоција и блиски контакти, имају посебну "чар" која Вас покреће на акцију. Све је лако, када се љубавне коцкице сложе у заједничку слику.

Прија Вам сентиментална нота коју партнер уноси у заједнички живот, моменти романтике и узаврелих страсти делују као посебан изазав. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти. Заблистаћете у правом сјају у љубавној романси са једном несвакидашњом особом. Нема потребе да се Ваша романса заврши на узбудљивом и пролазном флерту, увек постоји и "лепши део стварности" који не треба пропустити.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Бићете весели због ствари које су вам драге. Уследиће пријатне забаве без превише помпе, као и опуштеност у кругу драгих вам особа. Чиниће вам се да је све могуће. Бићете отворени и имаћете поверења у оне који вас воле. Задовољство је ту.

Рибе

Неко Вас упорно наговара да прихватите ново или компромисно решење, али Ви сумњате у позитивну страну нечије приче. Не волите када неко на Вас врши психолошки притисак и иритира Вас партнерово понашање. Имате утисак да вољена особа вешто користи "заобилазан начин" да оствари своје намере, што додатно подстиче Ваше емотивно незадовољство. У решавању љубавних дилема добра воља, нежност или пажња, представљају најбољи одговор на различите замке заједничког живота.

Љубавну романсу треба пажљиво неговати, без узајамне искрености и размене осећања она губи своју снагу и значење. Размишљате у позитивном правцу и немојте дозволити да Вам промичу нове чари и "мала" емотивна задовољства. Ако сте млади или слободни, прихватите нечије удварање и одговорите на "љубавне сигнале".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".