Најзаслужнији за њихово познанство био је Небојша Илић, Салетов колега, а Александрин школски друг који им је и после кумовао на венчању.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Често сам долазио са друштвом у један кафић на Врачару и једне вечери сам видео дивну и згодну девојку. Пријатељи су ми казали да јој је надимак Сека и пошто смо разменили погледе и осмехе упознали смо се. Заљубио сам се у њу и тешко су ми падале припреме с Партизаном и репрезентацијом - испричао је својевремено Сале, који је супругу и две ћерке Тесу и Тару увек стављао на прво место.

- Човек некада мора да личне амбиције стави по страни како би се посветио ономе што је највредније, а то су деца и породица. Мислим да сам направио добар баланс у чему уживам - казао је раније он.

 

 

Током дуге спортске каријере Саша Ђорђевић успео је да сачува приватност своје породице, ипак није се либио да јавно похвали супругу, која га је пратила у стопу свуда по свету и због његове каријере запоставила своју.

- Имам феноменалну жену поред себе - изјавио је Сале.

 

Супруга Салета Ђорђевића, прослављеном кошаркашу родила је две ћерке које се такође баве кошарком и у највећој мери заслужна је за њихово васпитање. Сале се, међутим, слаже да великог удела има и то што се обе баве спортом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Физичко васпитање један је од важних предмета у развоју и едукацији детета и креирању његовог односа према спортској, па и здравственој култури. За спорт су везане много веће вредности од саме физичке активности, као што су фер-плеј, поштовање противнике и слично - истакао је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".