Верица Ракочевић одлучила је да  се огласили за медије и стави тачку на нагађања да ли су те речи биле упућене њеном 35 година млађем супругу, Вељку Kузманчевићу.

Она је открила  да је порука коју је поставила имала друго значење и да нема говора о њиховом разводу.

- Са мном и са Вељком је све у реду. Ми смо скроз у реду, порука коју сам оставила је била потпуно нешто друго. Ја имам и те како много пажње, и права сам срећница што се тога тиче, каже Верица.

- Ја ништа не радим да бих изазвала нечији коментар или оставила неки утисак. Можда сам то некада радила, али сада са 73 године ми не би пало на памет.


- Мени се десило не баш у раној младости, ту правила нема, такве ствари се десе или не десе и нисам размишљала о томе да ћу икада ући у мирну луку са особом која је 35 млађа. Ствари у браку нису идиличне, ко то каже тај лаже. Најбитније је да се људи прихватају. Kод Вељка постоји милион ствари које се мени не свиђају и обрнуто, али ја њега прихватам таквог какав јесте. Нама је годишњица сваког дана, мени Вељко пусти ватромет у петак у дванаест из чистог мира, тако да нисмо присталице формалних славља - каже Верица и додаје да су она њен супруг требнутно посвећени послу.