Облик обрва

Сматра се да особе са широким и густим обрвама имају потребу за доминацијом у друштву и у односу на партнера. Особе са танким обрвама су флексибилније и имају “лакшу” нарав.

Ако особа има изузетно танке, скоро па невидљиве обрве, то значи да није сигурна у себе и да јој је потребно много времена како би стекла поверење у друге, па је са њом потребно да будете стрпљиви.

Фото: Depositphotos

 

Облик усана

Верује се да особе са пунијим уснама теже чувају тајне и да су склоне, чак и несвесно, да причају о животу других људи, док су особе чија је горња усна тања од доње изразито одане.

Такође, што је удаљеност између носа и усана већа, особа има бољи смисао за хумор, док мала удаљеност између носа и усана указује на особу коју лако можете да увредите и која не подноси шале на свој рачун.

Фото: Депозитфото

 

Облик очију

Позната је реченица “очи су огледало душе”, и да се у очима може прочитати о каквој особи је реч.

Крупне очи симболизују отвореност, посебно ако се особа са крупним очима гласно смеје. Такве особе обузимају снажна осећања и оне често желе да буду у центру пажње. Поред тога, особе са крупним очима склоније су импулсивним реакцијама.

С друге стране, за људе са ситним очима верује се да су затворенији и стидљивији типови.

Фозо: Депозитфото

 

Облик лица

Издужено лице без превише израза указује на особу која је склона превише да анализира свет око себе. Такве особе су често неодлучне, тешко улазе у ризик и несигурне су у себе. За разлику од њих, људи са округлим лицем и покретном мимиком углавном имају доста самопоуздања, комуникативни су и готово увек постижу оно што желе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".