У једном тренутку требало је да одговори на питање шта мисли о корпоративној култури СкајВеста, али Мартинез је забуном послала ширу и врло непријатну верзију одговора.

Несвесна да већ снима свој коментар, Мартинез је на адресу компаније послала и део разговора са пријатељем испред којег је наведено питање описала као нешто "најотрцаније и најглупље што је чула у животу".

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound - chayjordan_

- Извињавам се. Нисам знала да већ снимам, само сам вежбала одговор - рекла је скрушено испред камере када је увидела превид, али је већ било прекасно за кајање. Компанија је није запослила. Међутим, прича има и наставак готово једнако неповољан по неопрезну девојку.

Снимак њене исповести постао је виралан на ТикТоку уз готово седам милиона прегледа, па је тако до ње дошао и њен тренутни послодавац.

@chayjordan_

why did i not think this through. someone hire me fast before i get fired ♬ 5 star nicki minaj verse - n

- Супер, сада ми још и шеф зна да му иза леђа тражим други посао - истакла је у објави, међутим остало је непознато да ли јој је у међувремену уручио отказ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".