Сања је открила кроз шта је пролазила и да је данима имала бојазан да ли ће јој сестре и мајка из земље изаћи живе. Она тврди да је нон-стоп покушавала да сазна докле је њена породица стигла када су побегли из Сарајева после њене селидбе, а док је боравила у Швајцарској, стан је претворила у склониште за избеглице и све оне којима је помоћ била потребна у тешким временима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд Магазин Тв Гранд

 

- У време рата у Босни супруг и ја смо отишли у Швајцарску, па смо се тамо скућили и пружили уточиште људима који су избегли. Кућа ми је била пуна избеглица, а поред тога, стрепела сам кад су из Сарајева одлазиле моје сестре и мајка. Моја ћерка Ивана никад није сама спавала у соби јер смо људе усељавали и испраћали свакодневно. Ужасно је време рата, то знају сви који су се нашли у таквим ситуацијама. Плашила сам се да ми мајка и сестре не страдају у путу, језиво је било. Била сам млада и могла сам да живим с милион људи. Није ми сметала бука. Плакали смо сви од страха, али смо преживљавали и веровали у боље сутра. Морала сам да одрастем преко ноћи у време деведесетих. Кад смо се вратили у Србију, почела сам да градим каријеру и скроз сам се дала публици - рекла је певачица за "Српски телеграф".

Фото: Т. Ћирић

 

Сања тврди да око себе има мали, али одабран круг људи, те и да је пријатељства градила годинама. Светлана Цеца Ражнатовић једна је од њених најбољих другарица, па једна другој увек дају савете.

- На естради имам круг пријатеља који чувам и негујем, а то су већином људи који негују породице, који су морални и вредни. Цеца ми је један од пријатеља на естради, а све што ми причамо кад се нађемо остаће тајна закопана у црну земљу. Ако постоји нешто што ми пријатељ каже у поверењу, онда ћу да поштујем то до краја и ако треба, понећу у гроб. Зато се то и зове пријатељство. Помогнем увек кад могу, кад морам, а исто добијем од драгих људи. Дешавало се и мене да људи разочарају, али се, срећом, деси рано, па се разиђемо. То се дешава - каже Сања.

(Српски Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".