Прослављени кошаркаш пребио је бившег фудбалера крајем децембра прошле године на Врачару, у ресторану који је у власништву Дејана Бодироге, пише "Курир". До окршаја је наводно дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге Петра пожалила свом оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма и да јој се набацује.

Наиме, како тврде добро обавештени извори, Ниша је Петри писао да је порасла, како је лепа и питао ју је да се виде. Знајући га као пријатеља њеног оца, била је у шоку. Одмах је све рекла тати и показала му поруке.

Дивцу је пао мрак на очи, тако нешто није очекивао од човека ком је финансијски помогао када је био у шкрипцу, а и нашао му је смештај у Америци. Побеснео је и рекао да ће га пребити чим га буде видео. То се и догодило, пише поменут медиј.

Очевици тврде да су се Дивац и Савељић срели у Бодирогином ресторану. Дивац је наводно одмах скочио на некадашњег пријатеља, а врло брзо пали су наводно и шамари иако Савељић то пориче. Ниша признаје да је дошло до свађе, али каже да није претучен већ да га је Дивац само избацио из локала.

- Мени је јако жао што је дошло до неспоразума. Дивац и ја смо дугогодишњи пријатељи. Зна ме какав сам и какав сам отац, али и човек. Жао ми је ако је моја намера погрешно схваћена - каже некадашњи фудбалер.

- У животу нисам имао ниједну мрљу. Мене нико није малтретирао. Та сцена је за мене била несвакидашња, нема потребе никоме да се правдам, али ми је жао ако је неко погрешно схватио. Дивац ми је помогао у Америци, дао ми је контакте - каже Савељић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".