Богдана и Вељко Ражнатовић по рођењу сина Жељка, свој су живот потпуно скоцкали у породичној кући у Тителу, коју је Богдана након удаје добила у мираз. Цеца им је помогла у опремању дома, али је одлука Богдане и Вељка Ражнатовића о животу далеко од очију јавности брзо добила нешто другачији ток.

Наиме, иако се јавно не експонирају и живот у Тителу им је неизмерно пријао, Вељко је потписао уговор са "Црвеном звездом", а Жељко би ускоро требало да пође у вртић, тако да је пар одлучио да је тренутак да се врате под окриље Цециног дома.

Фото: Теодора Ћирић

 

Од ове одлуке младог пара прошло је свега неколико месеци. Цеца је била одушевљена што њен унук трчкара по кући и свуда се чује смех јер је породица поново на окупу. Међутим, одлука Богдане и Вељка Ражнатовића поново ју је изненадила.

- Њима је са Цецом супер, имају помоћ и око Жељка, слажу се супер, али Вељко и Богдана ипак желе свој мир. Иако је вила велика и они за себе имају цео спрат, решили су да купе стан и живе потпуно самостално. Цеци је веома жао, посебно због унука, са којим обожава да проводи време, али их разуме и дала им је подршку - открива извор.

Фото: АТА имагес

 

- Они не журе са куповином стана, већ прате и пажљиво бирају место. Богдани је јако битно да имају близу неки парк и да је мало мирније због детета - закључује извор, додавши да им је Анастасија свесрдно препоручила комплекс на Дорћолу у коме су она и Ђоле недавно купили стан и отпочели заједнички живот.

Фото: АТА имагес

 

 

(Стар)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".