Rak - empatija i nežnost

To je horoskopski znak koji pleni dobrotom i divnom energijom. Niko ne zna da grli i voli kao Rak. Znak koji živi za porodicu, mir i spokoj. Znak koji ima tananu dušu meku kao pamuk. Narav mu je nežna i uvek je zaštitnički nastrojem prema slabijim od sebe. U svakom odnosu daje celog sebe.

Ovan - energija

Mislim da ne postoje reči koje mogu da opišu uragan energije koju Ovan ima. Uvek je pitanje šta u njemu pokrene čovek. NJegova energija može da bude najluđe i najlepše putovanje kroz život ali ako neko probudi njegovu mračnu stranu tj. rušilačku energiju život mu se pretvara u pako!

Blizanci - komunikacija

Ne postoji znak koji može bolje da pretoči u reči svaku svoju misao. Da iskaže svaki delić sebe kroz pisanje ili komunikaciju. Ako samo poželi da vas zavede vi ste već upali u paukovu mrežu najlepših reči. Isto tako odlično ume da svakoga postavi na svoje mesto precizno smišljenom rečenicom. Svakako druženje sa Bilazancima ili život je jedno nezaboravno iskustvo.

Lav - gospodar života

On je savršen znak za život u dvoje. Kada voli daje celog sebe. Obasipa ljubavlju. Ume da voli i zna kako da prenese ljubav na partnera. Daje sigurnost i zaštitu. Od svoje primarne porodice stvara “čopor” gde je on gospodar ali onaj dobri i plemeniti gospodar. Kao prijatelj je savršen. Zna da ga ljudi vole i da uživaju u njegovom društvu. Ono što ga izdvaja od svih drugih znakova je to što nikada neće zloupotrebiti svoju moć da naudi drugome. Ume da “ogrebe” duboko i jako ali nikada da vas “pojede”.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".