И док Невена прижељкује емотивну везу са њим, он је више за везу без обавеза, те повремено имају интимне односе, али ништа више од тога.

Због чега је то тако и како јој се чини потенцијална снајка открила је Золина мама Боса, која се огласила за Пинк.рс.

- Нисам се ја никада петљала, и сами знате... Золин љубавни живот је његова ствар, ја му никада ништа бирала нисам. Невена не изгледа лоше, цура, не могу рећи, али што се тиче њега и љубавног живота... Нека ради шта хоће. Не изгледа она мени лоше, нисам ја бабарога, ја не гледам ко шта где куда. Сви имамо својих врлина и мана, ако ваља њему ваља и мени - прича Боса и сматра да Золу кочи и даље Миљана Кулић.

- Мислим да је искрен када каже да није за везу, с обзиром да има такве трауме после свега што му се од стране Миљане десило у Задрузи.

Зола је, с друге стране, све приснији са контроверзном Дениз Дејм, са којом је пре недељу дана имао врелу акцију! Дениз га је, наиме, орално задовољила у изолацији - експлицитни снимак обишао је мреже, а Боса, чини се, једина то није видела.

- То нисам ни гледала, само сам чула, то сам прескочила! Знате како, попију они, пијанке, свашта се дешава... Мислим да се то све ради и ван Задруге, ништа ненормално и чудно, него ето, било пред камерама, па су реакције такве.

На питање како јој се Дениз чини као потенцијална снајка, Боса каже:

- Она је искрена, ја је ценим. Не глуми ништа, зна шта је, ко је, шта ради у животу... Скидам капу и таквој! А питате ме каква је? Па, таквих у Дервенти нема, у таквом свету не живимо - каже Боса.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".