Узрујана девојка на друштвеној мрежи Редит поделила је и сцриншат разговора са њом. Након што је сазнала да је мајка њезиног будућег супруга пронашла савршену хаљину за венчање, будућа млада пожелела је да је види.

"Како изгледа твоја хаљина? Чула сам да си је наручила", написала је, а будућа свекрва послала јој је фотографију хаљине уз коју је нагласила да је боје шампањца.

Иако свилена хаљина није била бела, многи корисници Редита истакли су да је веројатно њезина будућа свекрва схватила да је ипак неприкладна за венчање јер је без икаквог разлога почела да се брани.

- Она зна да хаљина није добра. Ниси је питала која је боја, но она је ипак написала да се ради о боји шампањца - гласио је један од коментара.

Фото: Редит принтскрин

 

 

Неке кориснице Редита су несрећној млади написале да нема разлога за бригу јер су оне имале лоша искуства са хаљинама из исте трговине.

"Недавно сам наручила хаљину са управо тим узорком боје. Она је више жута него што се чини на фотографији", "Хаљине из те трговине су тотално ср*ње и не изгледају као на слици, па ће вероватно ипак морати да набави неку другу", "Наручила сам венчаницу из те трговине и изгледала сам као слезов колачић. Била сам јако тужна и разочарана", тешиле су је Редитовке.

Након тога огласила се и једна жена која је несрећној млади дала користан савет.

"Ако твој свекрва још није удата, причекај до њеног венчања и онда изабери најбељу хаљину која личи на венчаницу… Онда, кад она тотално полуди због тога, кажи јој 'Па хаљина није бијела, већ је боје ванилије или слично'."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".