Ким Кардашијан (41) нашла се на насловној страни угледног часописа "Вог", а тим поводом је коментарисала развод од репера Кање Веста (44).

- Толико дуго сам радила оно што је друге људе чинило срећним и мислим да сам у последње две године одлучила да ћу учинити себе срећном. И то је стварно добар осећај. Чак и ако је то створило промене и изазвало мој развод, мислим да је важно бити искрен према себи у вези с тим што те заиста чини срећним - испричала је Ким.

Фото: Профимедиа

 

- Можете бити повређени или љути на свог бившег партнера, али мислим да пред децом увек треба рећи "Твој тата је најбољи". Развод је довољно тежак за нашу децу, а Кањеова опсесија с контролисањем и манипулисањем целе ситуације утиче негативно на све нас и само нам задаје још више боли - каже Ким.

Ким је на насловној позирала са својом децом, а Кање је на свом профилу објавио те фотографије и молио да се његова породица поновно уједини.

Фото: Профимедиа

 

- Боже, уједини поновно нашу породицу - стоји у опису испод Кањеове објаве, а многи сматрају да тиме Кање моли Ким за опрост.

Подсетимо, Кање и Ким већ се неко време свађају преко друштвених мрежа због ћеркине присутности на Тик-Току јер Ким то подржава, али Кање не.

Репер сматра да једном детету није место на друштвеним мрежама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".