Песме као што су "Сузе на телефону", "Ја срећник нисам био", "Црна голубица", "Коме кући да се вратим", "Преко мора и преко планина", "Не могу без тебе", "Циганка мала", "За твоју љубав" остаће део кафанског наслеђа за будуће генерације, а како сам Славиша тврди то му је најбитније у животу и у послу, а не провлачење по медијима и играње по правилима нових продуцената.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- Ја сам дуго година био боем, пио сам, уживао током целе каријере са публиком. Најбољи период у мом животу је био када сам био кафански певач. Ово остало, слава, популарност, то је превелики терет - причао је својевремено Вујић.

"Црна голубица" је песма која је на неки начин заштитни знак Славише Вујића последњих година. После скоро две деценије од изласка она је већи хит него што је то икад била, а певач нема тачно објашњење шта је то нова публика препознала у тој нумери.

- Не знам зашто баш "Голубица", али народ је то изабрао и ја поштујем. Публика се мора увек уважавати и она је увек у праву и публику је немогуће слагати. Народ је у тој нумери пронашао квалитет који му одговара и јако сам срећан због тога, а такође и захвалан - говорио је Славиша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".